Summer Beach

Author: Neus


Mentre realitzava aquesta fitxa de preimpressió al meu cap no podia parar de sonar Surfin' USA dels Beach Boys, no sé exactament perquè XD

Aquesta imatge està realitzada amb el Photoshop. Tots els personatges que hi surten han estat seleccionats amb diferents eines: el llaç, la vareta màgica o màscares ràpides. Després, si ha calgut, he utilitzat la modificació de la selecció per tal de millorar el perfil de les figures. Pel que fa al fons de la imatge he utilitzat tres capes diferents: una pel cel, l'altre per la sorra i la darrera pel mar; totes tres amb filtres. Al cel he utilitzat un blanc i un blau neutre amb el filtre interpretar - nubes. Per la sorra, un color terra amb el filtre ruido - añadir ruido; tot seguit d'un transformar - deformar, modulant la malla. Un procés semblant ha sigut el de la capa del mar, amb uns tons blanc i blau clar, utilitzant l'eina degradat i també l'edició amb transformar - deformar, també modulant la malla; per acabar he emprat un filtre de distorsionar - ondas marinas.

Els últimes retocs van ser els raigs del sol, amb un efecte de llum exterior. A més d'uns efectes d'ombres per cada element de la platja.

En resum, no és una fitxa perfecte, però és una de les mostres del meu inici en l'ampli món del Photoshop.

 

1 Response to “Summer Beach”

  1. Little vampire

    hola!!!!!!!!!!!!! ^^
    Muy bONitO tU blOg
    a mi me gusta mucho el manga la musica japonesa y la cultura
    SaludOS


Leave a Reply